Наслов:

НЕЗДРАВА ПРЕТЕНЦИОЗНОСТ ИЛИ – МИСТИФИКАЦИЈА?


Издадено на: 10.05.1966
Автор: Владо Чучков
Периодика: Нова Македонија
Број: 7026 | Страна: 4

Учесници:
Филхармониско друштво „Јосип Славенски“

Клучни зборови:
1966 Владо Чучков Ѓорѓи Здравев Севилскиот бербер Филхармониско друштво Јосип Славенски Џакомо Пучини

Оригинален извадок: