Наслов:

КОНЦЕРТ НА АНСАМБЛОТ „ТЕОДОСИЕВСКИ“


Издадено на: 06.05.1966
Автор: Ѓоко Георгиев
Периодика: Нова Македонија
Број: 7022 | Страна: 4

Учесници:
Ансамбл „Теодосиевски“

Клучни зборови:
1966 ансамбл Теодосиевски Ѓоко Георгиев Есма Реџепова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат