Наслов:

КОНЦЕРТ СО БОГАТИ СОДРЖИНИ


Издадено на: 29.04.1966
Автор: Ѓоко Георгиев
Периодика: Нова Македонија
Број: 7017 | Страна: 4

Програма:
Џез музика
Учесници:
Џез оркестар на Радиотелевизија Белград, Србија; Воислав Симиќ - диригент, Србија

Клучни зборови:
1966 Воислав Симиќ Ѓоко Георгиев Нада Кнежевиќ Џез оркестар на Радиотелевизија Белград

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат