Наслов:

АПЛАУЗИ ЗА ЈАНЧЕВЕЦКА


Објавено на: 27.03.1966
Автор: Ѓоко Георгиев
Периодика: Нова Македонија
Број: 6984 | Страна: 3

Програма:
Романси
Учесници:
Олга Јанчевецка, Душан Јакшиќ, Предраг Гојковиќ, Живан Сарамандиќ
Забелешка:
Прилог : Култура наука уметност

Клучни зборови:
Ѓоко Георгиев Живан Сарамандиќ Душан Јакшиќ 1966 Олга Јанчевецка Предраг Гојковиќ Романси

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат