Наслов:

ШАРМОТ НА ЕДЕН АНСАМБЛ


Издадено на: 14.03.1966
Автор: Ѓоко Георгиев
Периодика: Нова Македонија
Број: 6971 | Страна: 4

Учесници:
Ансамблот на Јоже Прившек

Клучни зборови:
1966 Ансамблот на Јоже Прившек Ѓоко Георгиев

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат