Наслов:

ВИРТУОЗНАТА КАТЕРИНА


Издадено на: 28.02.1966
Автор: Ѓоко Георгиев
Периодика: Нова Македонија
Број: 6957 | Страна: 4

Забелешка:
Коментар на емисија од Италијанската телевизија

Клучни зборови:
1966 Ѓоко Георгиев Катерина Валенте

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат