Наслов:

ОТСУСТВО НА ИНТЕРЕСИРАЊЕ ИЛИ …


Издадено на: 23.01.1966
Автор: Владо Чучков
Периодика: Нова Македонија
Број: 6921 | Страна: 3

Програма:
Во прилог

Клучни зборови:
1966 Владо Чучков Концертна дирекција на СРМ Филхармонија на СРМ

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат