Наслов:

КОН КРАЈОТ НА ЈУБИЛЕЈНАТА ГОДИНА


Издадено на: 09.01.1966
Автор: Владо Чучков
Периодика: Нова Македонија
Број: 6907 | Страна: 3

Учесници:
Филхармонија на СРМ

Клучни зборови:
1966 Владо Чучков Филхармонија на СРМ

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат