Наслов:

ФРАНЦУСКАТА ШАНСОНА ДЕНЕС


Објавено на: 21.12.1965
Автор: Ѓоко Георгиев
Периодика: Нова Македонија
Број: 6592 | Страна: 7


Клучни зборови:
Ѓоко Георгиев 1965 француска шансона

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат