Наслов:

ФЕСТИВАЛСКИ ЖЕЛБИ И МОЖНОСТИ: ИМА ЛИ УСЛОВИ И – ОПРАВДУВАЊЕ ЗА ФЕСТИВАЛ НА ЗАБАВНА МУЗИКА ВО СКОПЈЕ


Издадено на: 20.12.1965
Автор: А.В.
Периодика: Нова Македонија
Број: 6889 | Страна: 4


Клучни зборови:
1965 Зафир Хаџиманов Фестивал на забавна музика

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат