Наслов:

ИМА САМО ДОБРА И ЛОША МУЗИКА


Издадено на: 14.11.1965
Автор: О. Спироска
Периодика: Нова Македонија
Број: 6855 | Страна: 6

Забелешка:
Разговор со Јаромир Нохејл

Клучни зборови:
1965 Александар Артунијан Беджих Сметана Јаромир Нохејл Концерт за труба и оркестар Од чешките шуми и ливади Петар Илич Чајковски Симфонија бр. 5 во e-moll Спироска Филхармонија на СРМ

Оригинален извадок:
  Притиснете на иконата
за поголем формат