Наслов:

ВО ЗНАК НА ДРАСТИЧНИ БРОЈКИ


Издадено на: 11.09.1965
Автор: В. Ан.
Периодика: Нова Македонија
Број: 6850 | Страна: 4


Клучни зборови:
1965 Конгрес на југословенските музички уметници концерти на сериозна музика промоција на сериозната музика

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат