Наслов:

СРЕДБА СО КСАВИЕР КУГАТ


Издадено на: 06.09.1965
Автор: Ѓоко Георгиев
Периодика: Нова Македонија
Број: 6697 | Страна: 5

Програма:
Латино-американски ритми и напеви
Учесници:
Ксавиер Кугат

Клучни зборови:
1965 Ѓоко Георгиев Ксавиер Кугат Латино-американски ритми и напеви

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат