Наслов:

КОМПАКТНА И ЗВУЧНА ЕМИСИЈА


Издадено на: 01.08.1965
Автор: Владо Чучков
Периодика: Нова Македонија
Број: 6750 | Страна: 7

Програма:
Транскрипции на популарни дела Мелодии од хрватското етничко поднебје
Учесници:
Оркестарот хармоники при КУД „Свобода“, Словенија; Томислав Шопов - диригент, Македонија; Ансамблот на Меѓународниот студентски „Клуб на пријателство“ од Загреб, Хрватска

Клучни зборови:
1965 ансамблот на Меѓународниот студентски клуб на пријателство Владо Чучков Оркестарот хармоники при КУД Свобода

Оригинален извадок:
  Притиснете на иконата
за поголем формат