Наслов:

ГРСТ ТОПЛИ ЧОВЕШКИ НОТИ


Издадено на: 01.08.1965
Автор: Ѓоко Георгиев
Периодика: Нова Македонија
Број: 6750 | Страна: 6

Програма:
Традиционална музика
Учесници:
Ансамбл од Шабли, Франција; Ансамбл од Братислава, Чехословачка

Клучни зборови:
1965 Ансамбл од Братислава Ансамбл од Шабли Ѓоко Георгиев

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат