Наслов:

ВО ЕСТРАДЕН СТИЛ


Издадено на: 31.07.1965
Автор: Ѓоко Георгиев
Периодика: Нова Македонија
Број: 6749 | Страна: 4

Програма:
Корачници, стари германски народни песни, песни од други народи, војнички напеви
Учесници:
Ансамбл на националната армија, Германија

Клучни зборови:
1965 Ансамбл на националната армија војнички напеви Ѓоко Георгиев Корачници песни од други народи Средба на солидарноста стари германски народни песни

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат