Наслов:

УБАВА ФОЛКЛОРНА БРОЕНИЦА


Издадено на: 30.07.1965
Автор: Ѓоко Георгиев
Периодика: Нова Македонија
Број: 6748 | Страна: 4

Програма:
Народни игри и песни
Учесници:
Фолклорни ансамбли од Унгарија и Бугарија

Клучни зборови:
1965 Ѓоко Георгиев народни игри и песни Фолклорни ансамбли од Унгарија и Бугарија

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат