Наслов:

ЗАДОВОЛНИ – НЕЗАДОВОЛНИ: КОНЦЕРТ НА ГРУПА ПЕАЧИ НА ЗАБАВНИ МЕЛОДИИ


Издадено на: 29.07.1965
Автор: Ѓоко Георгиев
Периодика: Нова Македонија
Број: 6747 | Страна: 5

Програма:
Забавна музика
Учесници:
Танцов оркестар на РТ Скопје

Клучни зборови:
1965 Ѓоко Георгиев Забавна музика Средба на солидарноста Танцов оркестар на РТ Скопје

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат