Наслов:

ЧЕТВОРИЦАТА СО СПИРИТУАЛИТЕ


Издадено на: 19.07.1965
Автор: Ѓоко Георгиев
Периодика: Нова Македонија
Број: 6737 | Страна: 4

Програма:
Џез музика
Учесници:
Вокален квартет „Голден гејт“

Клучни зборови:
1965 Голден Гејт Ѓоко Георгиев џез музика

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат