Наслов:

НЕЛО СЕГУРИНИ: ИМАТЕ КВАЛИТЕТЕН ОРКЕСТАР“(ИНТЕРВЈУ)


Издадено на: 14.07.1965
Автор: Ѓ. Поповски
Периодика: Нова Македонија
Број: 6732 | Страна: 4

Забелешка:
Интервју со Нело Сегурини

Клучни зборови:
1965 Нело Сегурини Поповски Филхармонија на СРМ

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат