Наслов:

ПОЛОВИЧЕН КОНЦЕРТ


Издадено на: 13.07.1965
Автор: Ѓоко Георгиев
Периодика: Нова Македонија
Број: 6731 | Страна: 4

Учесници:
Хор „Бугарија“, Бугарија

Клучни зборови:
1965 Ѓоко Георгиев Хор Бугарија

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат