Наслов:

НОВИ НАДЕЖИ


Издадено на: 10.07.1965
Автор: Ѓоко Георгиев
Периодика: Нова Македонија
Број: 6728 | Страна: 4


Клучни зборови:
1965 Ѓоко Георгиев Коста Трпков

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат