Наслов:

ВЉУБЕНИ ВО МУЗИКАТА


Издадено на: 06.06.1965
Автор: Ксенија Гавриш
Периодика: Нова Македонија
Број: 6694 | Страна: 7

Учесници:
Хорот на Виенските деца, Австрија

Клучни зборови:
1965 Антон Брукнер Виенски деца Ксенија Гавриш Миса во f-moll Таучинг

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат