Наслов:

ЧЕШКАТА ВОКАЛНА ГРУПА „ИНКОГНИТО“


Објавено на: 29.05.1965
Автор: Ѓоко Георгиев
Периодика: Нова Македонија
Број: 6686 | Страна: 4

Учесници:
Вокален квартет „Инкогнито“, Чешка
Забелешка:
Емисија на студио Скопје

Клучни зборови:
Ѓоко Георгиев 1965 Инкогнито

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат