Наслов:

„СРЕШТА“ ПРВА МАКЕДОНСКА ОПЕРЕТА


Издадено на: 16.05.1965
Автор: Блаже Ристевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 6673 | Страна: 6


Клучни зборови:
1965 Блаже Ристевски Срешта

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат