Наслов:

СЕВДАХ ИЛИ БЕТОВЕН?


Издадено на: 12.05.1965
Автор: Властимир Николовски
Периодика: Нова Македонија
Број: 6874 | Страна: 3


Клучни зборови:
1965 Бетовен Властимир Николовски севдах

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат