Наслов:

ТАЛЕНТИ ИМА, КОНЦЕРТИ НЕМА


Издадено на: 11.05.1965
Автор: О. Спироска
Периодика: Нова Македонија
Број: 6848 | Страна: 4

Забелешка:
Разговор со Васил Ќортошев

Клучни зборови:
1965 Васил Ќортошев Конгрес на Сојузот на музичките уметници во Југославија Спироска

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат