Наслов:

УБАВО, ЕФЕКТНО, ИЗДРЖЛИВО


Издадено на: 25.04.1965
Автор: Ѓоко Георгиев
Периодика: Нова Македонија
Број: 6665 | Страна: 4

Програма:
Полски песни и игри
Учесници:
Централен уметнички ансамбл на полската војска

Клучни зборови:
1965 Ѓоко Георгиев Централен уметнички ансамбл на полската војска

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат