Наслов:

ПЕЧАЛБА СО МУЗИКА ОД БАХ


Издадено на: 13.04.1965
Автор: Р. Кузмановски
Периодика: Нова Македонија
Број: 6643 | Страна: 4

Програма:
Дела за оргуљи, оперски арии и фрагменти на драми од Јохан Себастијан Бах

Клучни зборови:
1965 Јохан Себастијан Бах Кузмановски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат