Наслов:

НОВИТЕ ДИМЕНЗИИ НА ЏЕЗОТ


Издадено на: 11.04.1965
Автор: Ѓоко Георгиев
Периодика: Нова Македонија
Број: 6641 | Страна: 7


Клучни зборови:
1965 Ѓоко Георгиев Луј Армстронг џез

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат