Наслов:

ЛЕГЕНДА НАРЕЧЕНА САЧМО


Издадено на: 04.04.1965
Автор: Ѓоко Георгиев
Периодика: Нова Македонија
Број: 6634 | Страна: 4

Програма:
Џез музика
Учесници:
Луј Армстронг, составот „Ол старс“

Клучни зборови:
1965 Арвел Шо Били Кајл Дени Барселона Ѓоко Георгиев Еди Шо Луј Армстронг Ол Старс Сачмо Таири Глен џез Џуел Браун

Оригинален извадок:
  Притиснете на иконата
за поголем формат