Наслов:

ИЗВОНРЕДЕН РИТАМ И ИГРА: ЛУЈ АРМСТРОНГ ЗА НАШИТЕ НАРОДНИ ПЕСНИ И ОРА


Објавено на: 03.04.1965
Автор: Р. Кузмановски
Периодика: Нова Македонија
Број: 6633 | Страна: 4

Забелешка:
Интервју со Луј Армстронг

Клучни зборови:
1965 Кузмановски Луј Армстронг Микан Обрадовиќ џез

Оригинален извадок:

 

Притиснете на иконата
за поголем формат