Наслов:

ПОВТОРНО СРЕЌАВАЊЕ


Издадено на: 26.03.1965
Автор: Владо Чучков
Периодика: Нова Македонија
Број: 6625 | Страна: 4

Програма:
Сонати од Франческо Марија Верачини, Волфганг Амадеус Моцарт, Јоханес Брамс и Клод Дебиси
Учесници:
Аила Ердуран - виолина, Турција

Клучни зборови:
1965 Аила Ердуран Владо Чучков Волфганг Амадеус Моцарт Јоханес Брамс Клод Дебиси Франческо Марија Верачини

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат