Наслов:

ГОСТИТЕ ОД НОВИ САД


Издадено на: 18.03.1965
Автор: Ѓоко Георгиев
Периодика: Нова Македонија
Број: 6617 | Страна: 4

Програма:
Забавна музика
Учесници:
Забавен оркестар на радио Нови Сад, Србија; Стеван Радосавлевиќ - диригент; солисти: Љиљана Петровиќ, Мирјана Борош, Албертина Трбоевиќ, Риста Миловановиќ, Стеван Зариќ, Иво Медиќ; Квинтет на Богдан Димитриевиќ

Клучни зборови:
1965 Албертина Трбоевиќ Ѓоко Георгиев Забавен оркестар на радио Нови Сад Иво Медиќ Квинтет на Богдан Димитриевиќ Љиљана Петровиќ Мирјана Борош Пера Бахун Риста Миловановиќ Стеван Зариќ Стеван Радосавлевиќ

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат