Наслов:

РАМНИШТЕ НА ОПАСЕН ПРОВИНЦИЈАЛИЗАМ?


Издадено на: 04.03.1965
Автор: Т.Титизов
Периодика: Нова Македонија
Број: 6603 | Страна: 4

Програма:
Балет „Копелија“ од Лео Делиб
Учесници:
Скопска опера и балет

Клучни зборови:
1965 Артур Сурмејан Копелија Лео Делиб Натка Пенушлиска Скопска опера Титизов

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат