Наслов:

ВО ЗАТВОРЕН КРУГ


Издадено на: 03.03.1965
Автор: Ѓоко Георгиев
Периодика: Нова Македонија
Број: 6623 | Страна: 4

Програма:
Народни игри и песни
Учесници:
Ансамбл за народни игри и песни „Танец“

Клучни зборови:
1965 Ѓоко Георгиев народни игри и песни Танец

Оригинален извадок: