Наслов:

ПО ГОЛЕМАТА ПРЕТСТАВА НА ПЕСНАТА


Издадено на: 14.02.1965
Автор: Ѓоко Георгиев
Периодика: Нова Македонија
Број: 6575 | Страна: 4


Клучни зборови:
1965 Боби Соло Ѓоко Георгиев Санремо

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат