Наслов:

ИТАЛИЈА ПЕЕ ПОСМИРЕНО


Издадено на: 14.02.1965
Автор: Ѓоко Георгиев
Периодика: Нова Македонија
Број: 6585 | Страна: 2

Програма:
Италијанска канцона

Клучни зборови:
1965 Ѓоко Георгиев италијанска канцона

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат