Наслов:

ЦЕЛ ЖИВОТ ПОСВЕТЕН НА МУЗИКАТА: ТАЛЕ ОГНЕНОВСКИ


Издадено на: 11.02.1965
Автор: Ѓ. Механџиски
Периодика: Нова Македонија
Број: 6843 | Страна: 5

Забелешка:
Разговор со Тале Огненовски

Клучни зборови:
1965 Механџиски Тале Огненовски

Оригинален извадок: