Наслов:

УШТЕ ЕДНО РАЗОЧАРУВАЊЕ


Издадено на: 15.01.1965
Автор: Ѓоко Георгиев
Периодика: Нова Македонија
Број: 6555 | Страна: 4

Програма:
12 шансони
Учесници:
Тереза Кесовија, Габи Новак, Иво Сердар и други

Клучни зборови:
1965 Габи Новак Ѓоко Георгиев Загреб 65 Иво Сердар Тереза Кесовија шансони

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат