Наслов:

РЕКОРДИ И ПРЕДФЕСТИВАЛСКИ БУРИ


Издадено на: 14.01.1965
Автор: М. Ничота
Периодика: Нова Македонија
Број: 6554 | Страна: 4

Програма:
Забавна музика
Учесници:
Арсен Дедиќ, Драго Диклиќ, Ивица Крајач, 4М, Аница Зубовиќ, Марјана Держај, Ана Штефок, Ѓорѓе Марјановиќ

Клучни зборови:
1965 Ана Штефок Аница Зубовиќ Арсен Дедиќ Бети Јурковиќ Бети Ружиќ Драго Диклиќ Ѓорѓе Марјановиќ Загреб Ивица Крајач Марија Радиќ Марјана Держај Ничота Степан Станиќ

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат