Наслов:

ПРОГРАМА ПОСВЕТЕНА НА ЈУБИЛЕЈОТ


Издадено на: 22.10.1964
Автор: Г. Попоски
Периодика: Нова Македонија
Број: 6474 | Страна: 4

Учесници:
Филхармонија на НРМ;

Клучни зборови:
1964 Алдо Чиколини Енрико Кавало Игор Ојстрах Павла Уршич Попоски Филхармонија Франко Гули

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат