Наслов:

МРТВА ТРКА ПО ШЛАГЕРОТ


Објавено на: 18.10.1964
Автор: Ѓоко Георгиев
Периодика: Нова Македонија
Број: 6470 | Страна: 7


Клучни зборови:
Детство Нека помине се Брала Јана капини Дај заплешимо мило моје 1964 Ѓоко Георгиев Опатија Александар Џамбазов Побарај ме во предградието

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат