Наслов:

БЕСПЛОДНА СЕНТИМЕНТАЛНОСТ


Издадено на: 11.10.1964
Автор: Ѓоко Георгиев
Периодика: Нова Македонија
Број: 6463 | Страна: 7

Програма:
„Побарај ме во предградието“ од Зденко Руниќ, „Песна на вљубените“ од Петар Пешев, „Застани“ од Алфонс Вучер, „Љубовта треба да се чека“ од Жарко Роје, „Не тагувај девојче“ од Алфонс Вучер и др.

Клучни зборови:
1964 Алфонс Вучер Ѓоко Георгиев Жарко Роје Застани Зденко Руниќ Љубовта треба да се чека Не тагувај девојче Опатија Песна на вљубените Петар Пешев Побарај ме во предградието

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат