Наслов:

АФИРМАЦИЈА НА РОМАНСКАТА МУЗИЧКА КУЛТУРА


Објавено на: 04.10.1964
Автор: Властимир Николовски
Периодика: Нова Македонија
Број: 6456 | Страна: 7


Клучни зборови:
Властимир Николовски фестивал романска музичка култура 1964

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат