Наслов:

ЧУДЕСНА ИНТЕРПРЕТАЦИЈА


Издадено на: 29.09.1964
Автор: Ѓоко Георгиев
Периодика: Нова Македонија
Број: 6451 | Страна: 4


Клучни зборови:
1964 Ѓоко Георгиев Лола

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат