Наслов:

ШТО НИ ПРИКАЖА „БАЛКАНИЈАДАТА“?


Објавено на: 08.09.1964
Автор: Ѓоко Георгиев
Периодика: Нова Македонија
Број: 6430 | Страна: 4


Клучни зборови:
Ѓоко Георгиев Балканијада 1964

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат