Наслов:

АПЛАУЗИ ЗА ГОСТИТЕ ОД САРАЕВО


Издадено на: 31.08.1964
Автор: Ѓоко Георгиев
Периодика: Нова Македонија
Број: 6395 | Страна: 4

Учесници:
вокални солисти: Нада Мамула, Беба Силимовиќ; Ансамбл на Јовица Петковиќ

Клучни зборови:
1964 Ансамбл на Јовица Петковиќ Беба Силимовиќ Ѓоко Георгиев Нада Мамула

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат