Наслов:

РАСПЕАНИОТ ЈАДРАН


Издадено на: 21.08.1964
Автор: Ѓоко Георгиев
Периодика: Нова Македонија
Број: 6413 | Страна: 4


Клучни зборови:
1964 4 М Арсен Дедиќ Ѓоко Георгиев Јека Јадрана Марио Нардели Марушка Шинковиќ Никица Калоѓера Четврти сплитски фестивал

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат