Наслов:

ЉУБОВ КОН НАРОДНОТО БОГАТСТВО


Издадено на: 01.08.1964
Автор: Владо Чучков
Периодика: Нова Македонија
Број: 6393 | Страна: 4

Учесници:
Алпински хор, Италија; Фламански ансамбл за народни песни и игри

Клучни зборови:
1964 Алпински хор Владо Чучков Фламански ансамбл за народни песни и игри

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат